Έπιπλο ΑΛΚΟ

Mελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων.

Οικιακό έπιπλο ΑΛΚΟ

Βεστιάρια, διαχωριστικά κουζίνας, ειδικές κατασκευές, έπιπλα μπάνιου, κουζίνες, κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες, παιδικό δωμάτιο, σύνθετα και έπιπλα τηλεόρασης.

Εξοπλισμός καταστημάτων

Εξοπλισμός βιβλιοπωλείων, καταστημάτων ένδυσης - υπόδησης, εστίασης, καφέ - bar, καταστημάτων οπτικών, καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων κ.α.

Εξοπλισμός ξενοδοχείων

Έπιπλα για κουζινάκια, κομοδίνα, ντουλάπες, κρεβάτια, έπιπλα τηλεόρασης.

Επίπλωση για εξοπλισμό καταστημάτων

Η ΑΛΚΟ ΕΠΙΠΛΟ αναλαμβάνει, από το 1970, την επίπλωση και τον εξοπλισμό καταστημάτων κατασκευάζοντας έπιπλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και την αισθητική του κάθε επαγγελματία. Η εμπειρία μας μετά τα τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο και το πλήρες εξοπλισμένο εργοστάσιο κατασκευής επίπλου εγγυάται τις καλύτερες λύσεις σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Επίπλωση για εξοπλισμό ξενοδοχείων

Το έπιπλο είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο για να νιώσει οικεία ο κάθε επισκέπτης στον χώρο που του παρέχει ο ξενοδόχος. Η ΑΛΚΟ ΕΠΙΠΛΟ σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα ξενοδοχείων κατ' ανάγκη του επαγγελματία συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Ο ξενοδόχος έχει την δυνατότητα να διαλέξει από πλήθος προτάσεων προσαρμοσμένες στα θέλω και τα πρέπει του , ώστε το αποτέλεσμα να είναι το ιδανικό για την επιχείρηση του.

Έπιπλο κατοικίας

Οι συνεργασίες της ΑΛΚΟ ΕΠΙΠΛΟ με τεχνικές εταιρείες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων εγγυάται τις καλύτερες προτάσεις και λύσεις για τον κάθε ιδιώτη. Έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, βεστιάρια, καλύμματα καλοριφέρ, διαχωριστικά, έπιπλα μπάνιου και ότι άλλο μπορεί να ζητηθεί κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στην καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές.

Ειδικές κατασκευές

Ειδικές κατασκευές που σχετίζονται από ξύλο προτείνονται σχεδιάζονται και υπολοποιούνται από τεχνίτες εξειδικευμένους στο αντικείμενο. Μη διστάσετε να ζητήσετε ότι έχετε φανταστεί. Η ΑΛΚΟ ΕΠΙΠΛΟ μπορεί να το κατασκευάσει.

Sign up in our newsletter
Follow us